Starte et utenlandsregistrert foretak

Jordglob1Man går kanskje og kjenner på følelsen av utilfredshet. Man blir ikke helt fornøyd der man er, med det man gjør. Hva gjør man?

Idet man har bestemt seg for å gjenoppfinne seg selv og skal starte for seg selv i arbeidslivet, er mulighetene uendelige, men utfordringene med å starte egen bedrift kan virke uoverkommelige for den uerfarne. Hvilken type firma skal man starte? Og hvor?

Mange opplever stor suksess med norske firmaer registrert i utlandet, spesielt nettkasinoer registrert på Malta, der alle gevinster er skattefrie opptil 10 000 per enkeltgevinst. Eksempler kan man finne en liste over på. Det tiltrekker mange og gir en større sjanse for suksess med bedriften man starter. Bekymringene blir færre, da alt faller inn under EU og det er klare lover og regler. Om man vil, er det bare å sette i gang!

Å registrere et foretak i utlandet er billigere enn å registrere et i Norge, uten at det går utover sikkerheten for deg som forretningseier. En ekstra trygghet er at man følger norske lover og regler i forhold til skatt og moms. Grundig research må til før man tar en avgjørelse, slik at man er klar over alle fordeler og ulemper ved å starte et lokalt foretak, eller registrere firmaet utenlands, som mange i dag velger å gjøre.